Hallo
Omdat ik van de ziekenhuis moet stoppen met me hobby (te veel stres) hebben ferry en fred besloten wokkelhosting te laten overnemen door twee broers die pas zijn begonnen met hosting en radio Streaming.

Ik fred de oude eigenaar van wokkelhosting zal op de achtergrond tijdelijk blijven helpen met de technice zaken.

Ik hoop dat de klanten die ik heb mee gaan naar johan en gerard dekker de nieuwe eigenaren.
ook zal de naam wokkelhosting in eind juni stoppen en over gaan naar de naam van de gebroeders dekker welke binnenkort bekend word gemaakt.

nogmaals ik blijf op de achtergrond wel helpen waar ik kan. de service zal het zelfde blijven en ook nemen de geb. dekker alle betalingen over. dit betekend dat u het zelfde blijf betalen en ook wat u te goed heb nemen ze gewoon over.

LET OP! alle oude klanten van wokkelhosting die mee willen naar www.radio24hosting.com moet zich even opnieuwe aanmelden bij http://radio24hosting.com/whmcs/register.php dus alleen even aan melden niks bestellen dan maak wokkelhosting de rest in orden. dus bij deze weet je de website radio24hosting.com .
Wij van wokkelhosting geef u tot eind juni de tijd om dit te doen. doet u het niet voor eind juni dan nemen wij aan dat u niet mee gaat en zal eind juni automatie's u radio stream, website enz vanzelf stoppen. DUS WEES OP TIJD.
ook zal u dan de nieuwe rekening nr te horen krijgen. dus nogmaals eind juni stop wokkelhosting ermee en zal radio24hosting.com het overnemen.
meer informatie bel of schrijf een mail tot eind juni naar info@wokkelhosting.nl of naar info@radio24hosting.com

NIEUWE Klanten kunnen weer bestellen ook via www.radio24hosting.com
mvg wokkelhosting fred en ferry