Hallo
Omdat ik van de ziekenhuis moet stoppen met me hobby (te veel stres) hebben ferry en fred besloten wokkelhosting te laten overnemen door twee broers die pas zijn begonnen met hosting en radio Streaming.

Ik fred de oude eigenaar van wokkelhosting zal op de achtergrond tijdelijk blijven helpen met de technice zaken.

Ik hoop dat de klanten die ik heb mee gaan naar johan en gerard dekker de nieuwe eigenaren.
ook zal de naam wokkelhosting in eind juni stoppen en over gaan naar de naam van de gebroeders dekker welke binnenkort bekend word gemaakt.

nogmaals ik blijf op de achtergrond wel helpen waar ik kan. de service zal het zelfde blijven en ook nemen de geb. dekker alle betalingen over. dit betekend dat u het zelfde blijf betalen en ook wat u te goed heb nemen ze gewoon over.

De enige wat zal veranderen is dus andere naam en eigenaren de rest blijf zoals het is.
blijf de site in de gaten houden want binnenkort word de naam van de nieuwe site bekend gemaakt.
alles blijf het zelfde dus radio stream en web hosting verzoeker en visichat blijven gewoon het zelfde want de servers van wokkelhosting word 1 op 1 over genomen. dus voor u veranderd er niks.

Nogmaals ik hoop dat ik het op deze manier goed voor de klanten oplost want u weet ik heb er altijd veel tijd erin gestoken en dat ik dit moet doen spijt me heel erg. maar de gezondheid gaat voor ik heb ook een vrouw en vrienden waar ik aan moet denken.

Binnenkort volg er meer nieuws als u vragen hebt en of storing kunt u mailen naar wokkelhosting@outlook.com
mvg wokkelhosting fred en ferry